1/21
דירות

דירה בהרצליה

גודל: 220 מ"ר
זוג + 3 ילדים

שיפוץ דופלקס בבנין קיים בהרצליה. בין בני הזוג היתה היתה מחלוקת בדילמה בין העיצוב הכפרי עטור הפרטים למודרני, הנקי עם הידיות הנסתרות. בזכות אותה דילמה נוצרה בפרויקט הזה שפה שמשלבת את שתי האהבות, ועושה שימוש בצבעוניות הפסטלית ככלי חיבור ביניהם. צמרות העצים הירוקות חודרות מכל פתח שנפתח והופכות לחלק בלתי נפרד מאותה צבעוניות חמה, אשר בשילוב חומרי הגמר האחרים ובהם גם האלון הצרפתי ורצפת הגרניט פורצלן דמוית הבטון משלימים את השפה החדשה לפרויקט הומגני, חם וייחודי.
החלל הציבורי החדש מאופיין במראה לופטי, אשר מחיצות נגרות האומן שבו הן שיוצרות מקומות לפונקציות השונות. זהו מרכיב מרכזי בפרוגרמה שמתחשב מחד בבקשות בני הזוג ליצירת חללי אחסון ומאידך יוצר עניין ועושר רב בחלל הרב מימדי שהתקבל.

צוות תכנון סטודיו דולו: עדי קליין וניצן חברון, צילום: לימור הרצוג אהרוני.