1/49
בתים

בית בנחלה בשרון

גודל: 280 מ”ר
זוג + 4 ילדים

הבית מורכב מאגף ילדים ואגף ציבורי. בממלכת הילדים יש חלל ציבורי לילדים ושני חדרי שינה לבנים ושני חדרי שינה לבנות. בין כל 2 חדרים מוקמו חדרי הרחצה - מקלחת משותפת לבנים (שמשרתת גם את הבריכה) ומקלחת משותפת לבנות, לה חלל רחצה משותף של אמבטיה ומקלחון. מתוך החלל הציבורי בחלקו הקדמי של הבית ממוקם אגף ההורים הבנוי מ-open space של חדר עבודה, חדר ארונות ושרותים פתוחים המחולקים בעזרת מחיצה מרכזית ומחיצות זכוכית רצפה-תקרה משולבות בבד לשם יצירת פרטיות בין האזורים. בריכת האינסוף מלווה את המטבח והסלון מכל פינה. כי גם בבית זה רב הנסתר יהיה על הגלוי. הנשק הסודי: עיצוב. כך בכניסה תוכננה מערכת ארונות מעץ שמסתירה את מיקום שירותי האורחים ומתחברת לקיר פינת המשפחה, המורכב מריבועים סימטרים, בצבעים שונים שמסתירים בתוכם אין סוף אחסון לפונקציות שונות. חדר המשפחה (תצטרכו להאמין לנו).

צוות תכנון סטודיו דולו: עדי קליין ועדי פרשטמן. צילום: עוזי פורת